1. TRATAMENT BRAZILIAN DE INDREPTARE CU KERATINA

Ai visat vreodata la un par drept, matasos, stralucitor si usor de pieptanat ? Atunci nu mai cauta ! iHair keratin iti poate oferi toate acestea.

Daca parul tau este deteriorat de la chimicale sau placade indreptat, sau daca parul tau este pur si simplu dificil de coafat, atunci iHair Keratin este pentru tine !

Metoda braziliana de indreptare ihair Keratin este un tratament pe baza de keratina care indreapta parul, fara substante chimice dure. Acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat.

Fabricat in Brazilia, tratamentul cu keratina iHair este delicat cu parul, indreapta si hraneste, imbunataindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devinde rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted in fiecare zi, timpul necesar pentru coafat la domiciliu este considerabil redus.

Clientele noastre spun ca vietile lor s-au schimbat dupa tratamentul iHair Keratin, economisind pana la trei ore pe saptamana din timpul alocat aranjarii parului. Multe spun ca acum pot doar sa usuce parul, fara a fi nevoie sa mai fie aranjat si asta chiar de doua ori mai rapid. Toate au observat o accentuare a nuante parului si un luciu intens; ateva dintre acestea spun chiar ca acum pot sa isi pastreze parul mai lung ca niciodata.

Rezultatul poate dura pana la 5 luni, desi acesta poate fi repetat la cateva luni, iar cu fiecare aplicare se mareste rezistenta tratamentului si implicit sanatatea parului.

Tratamentul iHair Keratin, spre deosebire de celelalte tratamente de indreptare, nu este unul chimic, SI POATE FI APLICAT SI PE PARUL BLOND (SAU DECOLORAT).

 

2.LONG LASTING TREATMENT – YUKO TRATAMENT DE RECONDITIONARE A PRULUI IN 4 PASI

Tratamentul este conceput sa revitalizeze parul vopsit, decolorat, obosit sau parul casant, deteriorat, care se rupe la periat, greu de descurcat, cu varfuri despicate. Reconditionaza paru in patru pasi simpli, patru produse care, aplicate pe par, se completeaza reciproc, pentru o hranire ri so revitalizare a parului de la interior catre exterior.

Tratamentul invaluie fiecare fir de par cu un strat de aur Aqua pentru a sigila hidratare si substante nutritive. Rezultate de durata: in medie, de 2-3 saptamani, peste 3 saptamani, atunci cand este comepltat cu tratamentu Homecare din aceeasi gama.

Actiune:

– reconditioneaza zonele afectate folosind, keratina, creatina si chitosanul

– reface substantele nutritive esentiale pentru repararea interna folosind ceramidele diferite si proteinele din grau

– formeaza stratul de baza

– activeaza stratul de baza, invaluie parul cu Aqua Gold, folosind ulei de jojoba si ceramide

Leave a Reply