By , on March 13, 2016

Salon


Am tot așteptat vremea bună care să ne dezamorțeasca și să ne pună pe față acel zâmbet senin de primăvară. Până mai ieri-alaltăieri când am început să zărim prin oraș tot mai mulți copaci înfloriți. Atunci ne-am dat seama că natura nu așteaptă vremea bună și că primăvara este încântătoare indiferent de culorile cerului. Miresme de flori, peisaje colorate chiar și sub nori, bucuria celor două sărbători de la începutul lunii, păsările gălăgioase și multe alte semne ne-au dezamorțit deja!

Pentru fiecare dintre noi acest anotimp poate avea semnificații diferite. Pentru noi, aici la Maison Esthetique, treaba e clară! Primăvara dă startul festivalului culorilor și al formelor. Înflorește în fiecare an cu idei noi și dezlănțuie o energie proaspătă în favoarea înfrumusețării. Sigur nu suntem singurii care simțim asta!

De aceea, dacă vremea de afară nu te-a convins, te așteptăm la salon să simți primăvara în deplina ei putere. Îți promitem că soarele răsare de îndată ce deschizi ușa, aroma și culorile îți vor încânta privirea și toată echipa este pregătită să te îmbrace în primăvară. Vei pleca cu acel zâmbet senin 😉
spring-beauty-colorful-flowers-wallpaper-768x432

 

 Leave a Reply