By , on May 20, 2016

Salon


Pentru ca vara este aproape de inceput, ti-am pregatit 4 exercitii usoare cu ajutorul caruia sa-ti intaresti coapsele si fesele.

Ai nevoie de doar 6 minute pe zi. Bonus: dai jos kilogramele in plus, iti intaresti musculatura spatelui, iti intaresti fesele si coapsele. Extra bonus: vei arata minunat in costumul de baie.

Intaritorul

exercitiul 1 pentru fund

Asaza-te cu fata in jos si cu palmele si antebratul pe podea, astfel incat sa faca unghi de 90 de grade la cot. Ridica mainile si picioarele, astfel incat singurul care atinge podeaua este abdomenul. Incordeaza fundul si mentine-l asa. Intinde mainile in fata si in acelasi timp departeaza picioarele, in time ce iti mentii fundul incordat. Repeta timp de 60 de secunde.

Hidrantul

hidrantul

Asaza-te in genunchi, cu palmele sprijinite de sol, mentinand spatele drept. Muta-ti greutatea pe piciorul drept, iar piciorul stang ridica-l cat de sus poti, mentinand genunchii la unghi de 90 de grade. Incordeaza abdomenul. Loveste cu piciorul stang in spate, in timp ce mentii fundul incordat. Revino la pozitia de start si repeta timp de 60 de secunde pentru fiecare picior.

Alpinistul

alpinistul

Asaza-te in pozitie de flotare, cu coatele usor indoite. Apoi indoaie piciorul stang, indreapta-l spre in afara si adu-l inainte spre cotul stang. Revino in pozitia initiala si alterneaza picioarele. Repeta pentru 60 de secunde, ca si cand ai urca un munte.

Marsarier

marsarier

Asaza-te in genunchi cu palmele sprijinite pe podea. Ridica piciorul stang si indreapta piciorul spre inapoi. Mentine pozitia si corpul incordat pana simti tensiunea. Apoi indoaie genunchiul la unghi de 90 de grade, cu talpa piciorului in sus si “loveste” tavanul. Repeta pentru 60 de secunde pentru fiecare picior.

sursa: sfatulparintilor.roLeave a Reply