By , on April 18, 2016

Salon


Weekendul trecut a fost unul plin pentru hair-stilistul nostru, Iulian Mihaila, care a participat la CosmoBeauty Exhibition 2016 in calitate de Master Trainer HairTalk Extensii Romania.

Evenimentul a fost organizat pentru specialistii din domeniul de infrumusetare, cat si medicinii estetice din Romania. Timp de 3 zile, protagonistii principali din industria de infrumusetare s-au reunit la Crystal Palace Ballrooms pentru a se pune la curent cu noile tendinte din domeniu printre care si HairTalk Extensii Romania.

Iulian a fost cel care a prezentat brandul HairTalk Extensii Romania si a facut o demonstratie privind tehnica de aplicare a extensiilor cu banda adeziva. A realizat cu usurinta o alungire cu volum a parului si, totodata, un look proaspat, prin aplicarea unor extensii ce aveau o nuanta mai deschisa decat parul natural al modelului, astfel evitand decolorarea parului propriu.

DSC01112

DSC01123

DSC01144

DSC01907

DSC01052

Extensiile cu banda adeziva HairTalk sunt disponibile si la salonul nostru, iar pana in data de 23.04 primesti cadou o manichiura cu gel la achizitionarea si aplicarea extensiilor!

De unghii se va ocupa specialista noastra, Irina, iar cel care iti  va aplica extensiile este chiar Master Trainer-ul  HairTalk, colegul nostru, Iulian Mihaila! 🙂


Leave a Reply