By , on January 8, 2016

De Pe Stradă, Sanatate


Va vorbeam zilele trecute pe pagina noastra de Facebook de energia unui inceput nou. O energie plina de inspiratie care, indreptata in directia corecta, ne poate ajuta foarte mult.

Acum, hai sa fim seriosi! De cate ori pe an, nu spunem ca ne apucam de dieta, de sala, de alergat, de un nou tratament, de un tatuaj, de strans bani pentru o excursie mult dorita, de un nou proiect de casa… si lista ar putea continua pana maine.

Dar daca ne-am folosi de energia de inceput de an ? Oare toate acestea nu trec foarte usor de la teorie la practica?

In general, tindem sa ne dam termene fixe pentru momentul in care vom incepe un plan bun. Acum suntem intr-un moment oportun ca termenul fix sa fie astazi. Ce alta data poti sa spui? Luna viitoare? Din primavara? Din vara? La anu’ ? Sa fim seriosi, stii ca daca spui asta este doar o amanare catre niciodata. Daca chiar iti doresti sa incepi ceva, acum este momentul! Fie ca e vorba de un proiect nou, o activitate noua sau pur si simplu sa incerci ceva ce amani de mult timp, timpul a ajuns la tine! Stii ca ai toate resursele necesare si nici un motiv bun sa amani.

Si mai gandeste-te la ceva: cum este momentul realizarii, atunci cand stii ca anul asta ti-ai propus ceva, ai inceput atunci cand a trebuit si ai dus la bun sfarsit? Acestea sunt alegeriile care iti marcheaza anul si poti spune la finalul acestuia cu incredere: A fost un an bun!

Un an bun iti urez!

nye-resolutionsLeave a Reply