By , on May 12, 2016

Coafură, Salon


Hairstyle – modul în care îți poți aranja podoaba capilară – poate fi realizat într-o mare varietate de feluri, însă totul depinde de imaginație și răbdare, dar bineînțeles și de tipul de păr pe care îl ai.

Zilele ploioase ne dau bătăi de cap fie că avem un păr ușor de coafat sau unul subțire și tern și de aceea, de cele mai multe ori, acceptăm faptul că umiditatea ne va încreți părul și-l va transforma într-un eșec total. Cu puțină creativitate putem schimba aceste lucruri, folosind câteva coafuri de efect și ușor de realizat.

Împletiturile, sub formă de coadă de pește, coroană sau în stil francez  pot fi alegerea ideală într-o zi mohorâtă. Acestea ne vor ajuta să stopăm electrizarea firului de păr, dar și să ținem în loc firele rebele, arătând în același timp foarte feminin. În cazul în care dorim să menținem look-ul messy căpătat cu ajutorul ploii, ne putem juca cu acest stil și prin realizarea unei cozi ușor tapate care să lase impresia unui look nearanjat. Dacă nu ne dorim o coadă, o putem transforma foarte ușor într-un coc lejer. Pentru a scoate și mai mult naturalețea în evidență, putem opta pentru încadrarea feței cu ajutorul unor șuvițe.

 

hairstyle-1-683x1024hairstyle-2-682x1024

hairstyle-1024x683

sursa: http://www.marieclaire.ro

 Leave a Reply