By , on August 15, 2015

Salon


La Maison Esthetique incercam sa va surprindem placuta la fiecare vizita. In functie de sezon, nevoi si cerinte, produsele noastre se schimba pentru a va oferi cea mai placuta experienta.
Am adaugat in colectia noastra masca tratament Luiza Essence, cu particule de aur, care va va reface imediat parul degradata in perioada verii. Ea vine impreuna cu samponul si serul din aceiasi  linie, la pachet. Mai jos, cateva detalii:

Masca cu “particule de aur”, intensiv nutritiva, hraneste in profunzime  firul de par si il reface.  Parul deteriorat , fragil si casant va deveni stralucitor si fin la atigere.
Uleiul de avocado, cultivat organic, bogat in vitamine si minerale, intareste rezistenta naturala a parului, regleaza echilibrul si creste elasticitatea; in timp ce uleiul de argan ofera protectie UV si protectie impotriva actiunilor mediului parului. Ofera stralucire si vigoare parului deteriorat . Aceasta masca asigura un tratament intensiv de regenerare, remineralizare si hidratare a firului de par, redandu-i vigoare, volum si stralucire fara a-l ingrasa.

Avantaje

Rezultate vizibile dupa prima utilizare
Parul devine matasos si usor de coafat
Reda stralucirea naturala a parului si nu permite absorbtia mirosurilor neplacute.Leave a Reply