By , on November 4, 2015

Salon


Visele sunt sforile pe care le tragem zilnic pentru ca apoi sa le urmam motivati si inspirati de ele. Visele mari sunt cele care ne fac sa ne simtim speciali, puternici si mandri de drumul nostru.

In drumul nostru de a ne indeplini visele este important sa nu sarim nici un pas, sa luam in calcul chiar si cele mai mici detalii si sa ne bucuram de peisajele pe care le avem pe acest drum.

Cand ai visat ultima oara sa ai parul lung, voluminos, sanatos, frumos, bogat ? Cand ai visat ca imaginea ta sa fie impecabila ?

long

Poate coplesita de ideea ca parul tau este prea subtire sau prea degradat ai renuntat la acest vis. Astazi iti spunem ca pasul pe care tre sa-l faci pentru un par de vis este unul foarte mic, cam cat iti ia sa ajungi la noi la salon.

Ai sa vezi sub ochii tai cum podoaba ta se schimba in cateva momente in ceea ce ai visat tu, in ceea ce ti-ai dorit de la el.

getImage

 

 

 

 

Fie ca il doresti lung, sau ca ii doresti o lungime medie dar bogat si sanatos, solutia este aceiasi. Extensiile HairTalk au o lungime de pana la 55 cm, sunt facute din par natural sanatos, usor de aplicat si reaplicabile, si poate cel mai important, au banda adeziva invisibila, astfel ca si tu vei uita ca le porti!

 

 

 

 

volume

 

Te asteptam sa-ti vezi visul implinit, la Maison Esthetique, pe Cezar Boliac nr 52, chiar in spatele pietei Alba Iulia. Daca ai intrebari sau doresti o programare 0748 114 546 este numarul la care iti raspundem cu drag.

 

 Leave a Reply