By , on October 21, 2015

Salon


Uita de rata de la banca, de cardul pe care aproape l-ai vandalizat, de facturile de utilitati mult prea scumpe, de nazbatiile copiilor, si incearca sa lasi putin grijile deoparte si sa te gandesti la lucrurile frumoase pe care le-ai adunat in viata, pana in momentul de fata.

Poze cu fete frumoase

Zambeste in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda si incearca sa incepi o noua zi optimista si cu zambetul pe buze. Ai grija de imaginea ta si ajuta-ti frumusetea interioara sa se reflecte pe chipul tau. Cand ai incredere in tine, reusesti sa raspandesti voie buna in jurul tau, dar si sa castigi respectul persoanelor apropiate.

Hainele la moda, produsele cosmetice si parfumurile pe care le folosesti, nu sunt mofturi frivole, ci elemente ce contribuie la conturarea feminitatii tale, care asociate cu bunul simt te vor pune in valoare in ochii celorlalti, demonstrandu-le ca astfel te respecti, in primul rand, pe tine insati.

Cat despre micile imperfectiuni, de orice natura, trebuie sa inveti sa le accepti asa cum sunt, dar si sa le ascunzi, intr-un mod cat se poate de natural. Renunta la ideile preconcepute despre frumusete cand te uiti in oglinda si retine ca nicio femeie nu poate spune ca are un corp perfect. Pana la urma si micile defecte au farmecul lor.

 Leave a Reply