By , on June 17, 2015

Salon


Dupa cum stiti deja, la Maison Esthetique se gasesc extensiile cele mai comode si invizibile, pe banda adeziva, marca Hair Talk.
Usurinta cu care se aplica si faptul ca nu deterioreaza parul deloc, ne permite reaplicarea lor de mai multe ori, pe masura ce parul creste.

hairtalk-extensions-plus-300x30011280186_823718721014967_1800547471_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ce vine in plus noua gama de extensii Hair Talk Plus?

nachher-enSunt chiar mai invizibile, create manual cu ingeniozitate, astfel incat se pot aplica pe partea de sus sau la tample, acolo unde parul este foarte rar si este absolut necesar sa nu fie observabile.

Datorita metodei exclusive si patentata Hair Talk,  extensiile (din par natural) sunt impletite manual, fir cu fir, pe o banda adeziva transparenta, astfel incat sa se asocieze cu directia naturala de crestere a parului.
Folosind aceasta tehnica inovatoare care este disponibila in 22 de culori naturale, extensiile se combina perfect cu parul natural, pastrandu-va secretul!

Tranzitia de la par la extensie si articulatiile nu se pot vedea, exact asa cum ar trebui sa fie extensiile ideale!
 

nachher_extensions-ansatz-enDe altfel, la Maison Esthetique se gaseste si o linie de extensii Hair Talk Plus cu aspect similar cu celebrul Ombre. Folosind aceiasi tehnica inovatoare, suvitele au o trecere subtila si gradata de la noanta inchisa la deschisa.

Trecerea inobservabila este garantata de prelucrarea manuala, avand toate celelalte beneficii. Aceasta linie este prezenta in 5 combinatii de culori naturale.

 

Imbinand calitatea germana si profesionalismul prezent la Maison Esthetique, extensiile HairTalk Plus sunt alegerea potrivita pentru aceasta vara! Fa-te remarcata cu usurinta apeland la varianta ideala pentru parul tau!Leave a Reply