By , on February 1, 2014

Salon


Manichiura de tip caviar este o tendinta pe care merita sa o incerci cel putin o data. Nu doar pentru ca este un stil nou, ci si pentru ca imbina principiul de baza in beauty, esteticul, cu o nota de extravaganta care poate fi usor transformata in pret-a-porter.
Spre deosebire de toate acele trend-uri din moda, mai mult sau mai putin ajustabile pentru garderoba cotidiana a femeii puternice, care isi imparte activitatea intre mediul office, familie si prieteni, stilurile de “ornare” a unghiilor raman un statement, un instrument de beauty ce iti reflecta pe deplin personalitatea.caviar1
Este suficient sa dai un simplu Google search pentru a intelege de ce “caviar manicure”, tipul de manichiura propus de brandul britanic Ciaté, se bucura de atat de mult success in randul femeilor.
Exista peste 2,6 milioane de pagini care vorbesc despre acest model de manichiura, iar tutorialul video creat de fondatoarea si directorul de creatie al Ciaté, Charlotte Knight, are aproape 1 milion de vizualizari.
Totul a inceput atunci cand Charlotte, stilist de unghii al vedetelor, a creat aceasta manichiura pentru o sedinta foto. Succesul de care s-a bucurat manichiura tridimensionala a determinat-o sa creeze lacurile de unghii in serie, punand astfel bazele brandului Ciaté.
Una dintre ultimele fite in domeniul nail art sau design al unghiilor, cum ii spunem noi, acest tip de manichiura se poate incadra in tipologia manichiurilor 3D, datorita aranjamentului de bilute aplicate pe unghii, bilute ce dau aspectul texturii caviarului. Si iata cum vestitul caviar, cel care de fiecare data cand ii rostim numele ne duce cu gandul la lux si finete, cel care s-a impus in tratamentul pentru ingrijirea pielii, ajunge acum o sursa de inspiratie, ajutand la desavarsirea frumusetii mainilor noastre.
fish-egg-fridaycaviar-nails286330488779172418_xsudmvws_c
archana_281282_l

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca, dincolo de a fi un simbol al feminitatii, ingrjirea unghiilor a devenit un mijloc de expresie a stilului personal, tendintele in materie de manichiura incearca sa ofere intotdeauna propuneri actualizate, care sa poata satisface dorinta expansiva de nou.
Acest tip de manichiura este o manichiura foarte eleganta si destul de indrazneata, pretandu-se pentru ocazii speciale unde poti sa fii sigura ca vei fi invidiata pentru frumusetea mainilor tale. Si nu uita! Eleganta porneste de la unghiile tale!
Procedeul este foarte simplu: Dupa o degresare in prealabil a unghiei, se aplica doua straturi din oja care se gaseste in Kit. Trebuie sa avem foarte mare grija ca cel de al doilea strat sa nu apuce sa se usuce. Dupa ce a fost aplicat al doilea strat (acesta fiind inca umed), se presara bilutele de “caviar” din a doua sticluta aflata in Kit. Nu mai ramane decat sa aplicam peste bilute un lac de unghii.

how-to-rockstar-nails4 tumblr_m57prxbzij1r01xumo1_500

Daca procedura ti se pare prea complicata sau nu vrei sa investesti in Kit-ul pentru aceasta manichiura, te asteptam la salon, unde specialistii nostri te vor rasfata si se vor ocupa ca tu sa pleci fericita si cu manichiura caviar mult dorita.

 

 

 

 

Atentie! Garantia pentru aceasta manichiura nu este nicaieri mai mare de 48 de ore, asa ca aveti mare grija cu spalatul vaselor, al rufelor si alte indeletniciri casnice.Leave a Reply