By , on June 15, 2014

Salon


Schimbare de sezon, schimbare de look. Stim deja asta. Dar ce culori putem alege anul acesta şi cum s-au reinventat ele pentru a se adapta atitudinii noastre?

Must-have-ul anului este Color Block, adică vopsirea vârfurilor părului sau a unor şuviţe într-o nuanţă complementara cu cea a ochilor.

Blondul platinat

Şi în 2014 blondul platinat este una dintre culorile de păr vedetă. Nuanţa pretenţioasă şi greu de întreţinut, mai ales în cazul celor care au la origine o nuanţă închisă, blondul platinat rămâne un „accesoriu” al femeilor care întorc capete.

Printre cele mai trendy nuanțe de vopsea din acest an se regăsesc blondul în tonuri de caramel latte şi blondul… alb ca zăpada.

Nu ar trebui să se sperie de rădăcinile mai închise la culoare decât restul părului nici femeile care nu au timp să treacă de două ori pe lună pe la coafor pentru că în topul culorilor care se poartă în 2014 este şi aceasta „greşala”. Aşadar, nu vă jenaţi dacă vă prezentaţi la un eveniment cu părul în mai multe culori, închis la rădăcină şi blond, pentru că sunteţi în tendinţele de culoare ale lui 2014.

Nuanțe de roșcat
culori-vopsea-de-par-2014-294x300

Nu orice femeie are curajul să poarte un roşu rubin în păr și nu orice femeie ar accepta acelaşi roşu aprins pe buze. Un roşu pasional necesită mai mult decât un păr lung şi bogat care să-l pună în valoare şi anume dorinţa de a fi remarcată şi, mai ales, curajul de a susţine privirile insistente ale celor din jur. Dacă va recunoaşteţi, atunci alegeţi fără grijă din paletar orice roşu va place, de la cel pasional, la portocaliu, arămiu sau roz căpşună. Orice combinaţie de nuanţe este, în mod sigur, una câştigătoare în 2014!

Negru şi şaten monocromatic

Anul 2014 este, fără doar şi poate, unul al contrastelor puternice şi al tendinţelor contradictorii. Se poartă, în acelaşi sezon, şi amestecul îndrăzneţ de blond platinat cu margini roz, verzi sau albastre, dar şi satenul monocromatic. Sunt pe val şi roşcatele cu părul în flăcări, dar şi brunetele cuminţi care promovează ideea că „less is more”. Actriţa Zoe Saldana poate depune mărturie în acest sens!

Tu ce culoare ai de gând să îți vopsești părul?

– Sursa: http://www.marieclaire.roLeave a Reply