By , on April 27, 2014

Salon


În special când vrei să slăbești, dar și când doar vrei să te menții în formă, ar trebui să faci în așa fel încât metabolismul tău să fie la viteză maximă toată ziua, ca să poți arde calorii încontinuu. Află ce trebuie să mănânci și să bei pentru asta:
wake-up-feeling-great

Înlocuiește cafeaua cu…
Dacă nu bei cafea simplă, neagră, atunci nu faci de dimineață decât să adaugi calorii, în loc să-ți ajuți organismul să le ardă. Înlocuiește cafeaua cu un măr. Pe lângă faptul că îți dă energie rapid, îți și grăbește metabolismul. Dacă ai de gând să faci și un pic de mișcare, ai putea mânca mărul cu vreo 15-20 de minute înainte, ca să îți treacă senzația de foame și să fii mai energică.
Bea cât mai multă apă
Acest sfat este bun pentru întreaga zi, nu doar pentru dimineață. Este sănătos să bei măcar un pahar cu apă de cum te trezești și încă unul până pleci la serviciu. Totuși, dacă ai de parcurs un drum lung până la birou, te poți limita la un singur pahar. Nu uita să bei cât mai multă apă pe tot parcursul zilei.

Fă-ți un shake verde
O altă metodă prin care să-ți grăbești metabolismul încă de dimineață este să-ți faci un shake sățios și sănătos. Ai nevoie de câteva fructe proaspete – merele sunt foarte bune – , semințe de in, napi sau varză kale și lapte de cocos. Amestecă-le pe toate în blender, iar băutura revigorantă este gata.

sursa: unica.roLeave a Reply