By , on September 8, 2013

Salon, Show


Garderoba de toamna/iarna pentru acest sezon primeste influente din toate partile lumii. In timp ce unii designer au mizat pe hainele cu inspiratie arhitecturala, altele au ales combinatii interesante de texturi pe care le-au completat cu accente metalice, broderii diafane si paiete.cizme-chanel

Senzualitatea este caracteristica generala a tuturor caselor de moda insa dincolo de ea se vede femeie puternica, independenta si autocapacitata.

Femeia anului 2014 nu mai cere nimic. Isi folosete puterea pentru a lua ce i se cuvine fara sa aiba nevoie de permisiunea cuiva iar acest lucru se vede in atitudinea ei.

Modelele selectate vorbesc despre o femeie activa, bine pregatita din punct de vedere profesional careia nu ii este teama sa isi asume riscuri. Cu toate acestea, nu isi pierde feminitatea care straluceste din detalii si accesorii.
Machiajul adoptat este foarte lejer si natural. Accentul cade cu predilectie pe buze, care sunt puse in evidenta cu nuante mai putin conventionale. Brunul, negrul, auriul, tonurile de gri sunt culorile de baza, sparte prin detalii in culori tari sau cu elemente metalice.
Rosul nu lipseste nici el dintre nuantele vedeta ale sezonului insa este folosit in mod special pentru tinutele spectaculoase de seara.

CHANEL – CROIALA SPECTACULOASA

Karl Lagerfeld s-a ridicat si anul acesta la inaltimea asteptarilor, atat din partea criticilor cat si a fashionistelor. Cele mai multe dintre tinute sunt confectionate din materiale pretioase si fluide, structurate insa in croieli impozante si elegante. Griul este in centrul atentiei in aceasta toamna, folosit atat pentru hainele de zi cat si pentru rochii spectaculoase de seara.
Insa ceea ce evidentiaza colecti toamna-iarna Chanel este o reinterpretare inspirata a banalelor carouri. Lagerfeld le-a inserat strategic in acest sezon si le-a uitilizat fie ca accente in combinatie cu sobrietatea negrului, fie ca tinute de sine statatoare.
Piesele vedeta ale colectiei sunt rochiile au talia cazuta si aluri impunatoare.

colaj-splash--chanel

sursa:www.kudika.roLeave a Reply