By , on November 17, 2013

Coafură, Salon


Pentru acelea dintre dumneavoastra care inca nu au pasit pragul salonului nostru, nestiind ce schimbari de look sa faca in acest sezon, ne-am gandit sa va prezentam cateva tendinte venite de la cei mai renumiti hairstylisti parizieni.
1

 

 

Bobul stratificat cu volum in forma de trapez la nivelul cefei este propus in acest sezon drept una dintre cele mai sic si moderne tendinte in hairstyling. Accentele de culoare pun in valoare varfurile intr-un mod subtil si delicat.

 

 

 

 

 

 

2

 

 

Bobul seducator in nuante de blond aramiu si onduleurile stratificate diafan aduc in centrul atentiei “le douceur” si feminitatea trasaturilor.

 

 

 

 

 

3

 

 

 

De data aceasta, ceea ce propun in sezonul de toamna /iarna al acestui an hairstylistii este jocul de culoare. Nuantele diferite se armonizeaza minunat, ramanand in acelasi timp fidele nuantei de baza si creand aspectul de “voal” al parului lung.

 

 

 

 

4

 

 

Onduleurile ultradese si pline de volum se transforma in coafuri ultraseducatoare si feminine in care accentul cade asupra blondului aramiu si a celui venetian deopotriva.

 

 

 

 

 

5

 

 

 

Coafura Up do se afla de asemenea printre tendintele propuse. Parul are un aspect neted, studiat si ultradisciplinat, fiind pus in valoare printr-un volum mai amplu la nivelul cefei si printr-un accesoriu sic.

 

 

 

6

 

 

 

Noutatea vine in acest sezon tocmai de la cine nu ne-am fi asteptat: de la tunsoarea bob. Noutatea bobului structurat propus de Camille Albane consta in cararea pe mijloc si in faptul ca brunul inchis se preteaza de minune acestei tunsori.

 

 

 

 

7

 

 

De o mare apreciere se bucura si aceasta coafura ce imbina bretonul drept, structurat, acoperind integral fruntea, cu onduleurile lejere si gratioase.

 

 

 

 

8

 

 

 

 

Tunsorile stratificate si cu aspect rotund, finalizandu-se in forma de pana, se numara si ele printre tendintele ce se fac remarcate in noua colectie de toamna – iarna 2013 /2014

 

 

 

 

9

 

 

Tunsorile scurte, netede, lucioase si lustruite cu ajutorului gelului special de par, au o usoara linie masculina indulcita de pieptanatura asimetrica a bretonului. Efectul rezultat? Alura dubla de masculin-feminin

 

 

 

 

 

 

10

 

 

Coafurile semi up-do se transforma cu usurinta in coafuri quiff seducatoare, de inspiratie chic-rock si romantica.
 

 

 

 

 

 

 

Sursa: envy.ro

 Leave a Reply