By , on November 23, 2013

Salon


Dupa cum probabil stiti, Black Friday este ultima zi de vineri din luna noiembrie, creata special pentru a deschide sezonul la cumparaturi din perioada sarbatorilor. Este ziua in care companiile isi reduc serviciile pentru a fi mai accesibile. O zi dedicata shoppingului si nu numai. In ultimul timp insa, mai ales la noi, aceasta zi s-a transformat intr-o saptamana. Anul acesta la majoritatea magazinelor reducerile au inceput de pe data de 22, continuand pana la sfarsitul lunii.

Ne-am gandit cum am putea sa ne adaptam si noi traditiei astfel incat sa ne ajutam clientii, acum cand mai este doar o luna pana cand incepe magia sarbatorilor. Stim ca si pe dumneavoastra va intereseaza sa aratati si mai ales sa va simtiti bine in mult asteptata perioada, asa ca am pregatit urmatoarele promotii:
1456538_635189566522229_1384386115_n

1. -30% discount la extensiile NordicHairContrast

Extensiile nu vi le mai prezint pentru ca am facut-o deja aici: https://maisonesthetique.ro/2013/extensiile-de-par-ar-putea-fi-solutia/ Gasiti toate detaliile acolo si odata ce v-ati hotarat sa aveti un par absolut fabulos de sarbatori, va asteptam la salon. Promotia se aplica extensiilor de tip Tape On si este valabila in perioada 22-29 nov 2013.

 

2. -50% discount la tratamentele de mesoterapie

Desi aveam deja o promotie la cosmetica, valabila toata luna noiembrie, pe care o gasiti detaliata aici: https://maisonesthetique.ro/2013/tratamente-tinta-si-promotia-lunii-noiembrie/, ne-am gandit ca de sarbatori este imperios necesar sa aveti un ten curat si hidratat, asadar am scazut preturile la mesoterapie la jumatate! Promotia este valabila pe 29 si 30 nov si nu se cumuleaza cu celalalta promotie deja existenta.

Nu uitati sa faceti programare din timp  😉Leave a Reply