By , on December 31, 2013

Salon


Poate nu toti avem obiceiul sa punem pe o foaie de hartie tot ceea ce ne propunem pentru anul viitor, dar cu siguranta toti ne spunem macar o data in gand: ” de la anu voi face…”… si lista poate fi lunga si variata.
Voi merge la sala, voi invata sa fac cozonaci, voi face cursuri de dansuri, voi face inot, voi tine o dieta, voi calatorii mai mult, voi face mai multe vizite parintilor, voi schimba masina, voi face mai multe acte de caritate, voi incepe proiecte noi, voi fi mai bun/a cu cei din jur, imi voi schimba garderoba, voi renunta la televizor, voi manca mai putina ciocolata 🙂 etc.
New Year's Resolutions

Statistica spune ca astfel de liste sunt uitate in primele 2 luni, si mai putin de jumatate din lucrurile propuse chiar se duc la bun sfarsit. Noi credem ca depinde de ambitia si dorinta fiecaruia si avem un mic secret pentru voi. Se spune ca orice activitate intretinuta timp de 21 de zile consecutive, intra in rutina zilnica si ajungem sa-o pastram ca obicei.
Noi ne dorim ca voi sa va atingeti toate telurile promise in sinea voastra la acest sfarsit de an, sa bifati rand pe rand fiecare paragraf din lista dumneavoastra, si atunci cu siguranta anul ce va veni va fi mai bun!
Un an plin, colorat, imbucurator sa aveti!

Echipa Maison Esthetique va ureaza

LA MULTI ANI !!

2011-year-resolution-400x400Leave a Reply