By , on June 13, 2011

Coafură

Tags: , , ,


Dragi bărbați,

2011 vă transmite salutări! Pentru că are multă treabă în toată lumea, ne-a lăsat o listă cu cele mai populare tunsori pentru voi, pe care, dacă le purtați anul acesta, veți fi chiar la modă.

Față de 2010, anul acesta tunsorile și coafurile masculine sunt mai puțin meticuloase. Aveți, deci, noroc. Puteți alege din:

Cărare neglijentă

Dacă ai părul scurt spre mediu, e o variantă bună pentru tine.

Clasic: începe de la o cărare într-o parte, dar, diferit de 2010, nu o face perfect, în linie dreapta, ci încurajează firele rebele, care trec dintr-o parte în alta neglijent. Folosește puțină ceară de păr pe firele din față ca să obții acest efect. Ryan Gosling are o astfel de cărare.

Trendy: Cu cât crește mai mult părul, cu atât părul devine mai rebel, mai neglijent. Exact ce îți dorești. Ca să atingi acest look, lasă-ți părul să crească cam două luni, apoi spune-i frizerului că vrei genul de bed-head look, ca el să ți-l fileze cum trebuie. Acasă, folosește ceară de păr, când ai firul mai gros, și spumă sau gel, dacă ai firul subțire. Folosește-ți degetele ca să ridici părul în mai multe direcții. James Franco are un look similar.

Front wave

Stilul front wave a fost popular în anii 80.

Clasic: Varianta tradițională a front wave-ului este ridicarea părului, în partea din față, pentru ca posesorul acestei coafuri să arate ca și cum ar fi mers într-o decapotabilă, iar curentul i-ar fi suflat firele de păr într-o poziție ascendentă. Ai nevoie de păr de lungime medie pentru acest look. Cât încă este ud, folosește o cantitate de mărimea unei mingi de golf. Usucă părul la nivelul intermediar al uscătorului, insistând pe firele din față, pe care trebuie să le ridici cu degetele. Încheie pieptănându-ți restul părului pe spate. Vezi cum arată la Mark Wahlberg.

Trendy: Un mod mai actual de a purta un front wave este de a aplica gel, pentru un wet effect vizibil. Folosește un pieptene pentru a-ți ridica părul în față, nu degete, de această dată, și trage părul pe o singură parte. Andrew Garfield poartă un front wave trendy.

Și, pentru că știm că aveți nevoie și de ajutorul unui stilist, MÂINE, 14 iunie, toți bărbații au REDUCERE de 30% la orice TUNSOARE.

Preț nou: 25 lei (preț vechi: 35 lei)

Vă așteptăm pe strada Cezar Bolliac 52, în zona piața Alba Iulia.

Pentru programări: 021.327.65.54 sau 0748.11.45.46

Află cum să ajungi la salon AICI.
Leave a Reply