By , on March 24, 2011

Coafură

Tags: , ,


Dacă te afli printre multele femei care se vopsesc (75%, se pare), probabil ai amintiri care încep cu ”Am zis să încerc altă culoare, să văd cum îmi stă” și se termină cu ”Arătam oribil!”. Tocmai de aceea, înainte să te arunci către tubul de vopsea negru ca pana corbului, citește sfaturile noastre:

When you were young. Privește pozele din copilărie. Pe atunci, ochii erau mai strălucitori, obrajii mai fermi, toate trăsăturile mai curate. Părul, la fel, e mai strălucitor și mai cald. Ia inspirația din prima ta culoare de păr, care îți stătea cel mai bine.

Stai departe de orice ”cenușiu”. Cenușiul e o alegere motivată de modă, dar nu una naturală. Nu ai să vezi copii cu păr cenușiu.

Atenție la soare! Când te întorci din vacanță, pielea are o nuanță caldă, iar părul e mai deschis. Părul se deschide la căldură, asta e regula. Privește ce nuanță a prins părul tău. Dacă, de la soare, ai șuvițe aurii, în direcția aceea trebuie să te duci. Dacă ai o strălucire roșcată în păr, roșul o să ți se potrivească.

Ușor cu șuvițele. E bine să ai tonuri diferite în păr. Bine tuns și bine vopsit, părul va arăta proaspăt și ușor. Ai grijă, însă, cu șuvițele. Unele prea evidente or să dea părului o greutate excesivă.
2 Comments to “Ne vopsim, dar cum alegem culoarea părului?”

 1. vlad says:

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. oana says:

  Bună, Vlad!

  Ne cerem scuze că răspundem atât de târziu. Mulțumim mult pentru susținere. Ne interesează o colbaorare în acest sens, așteptăm mai multe detalii pe mail, la maisonesthetique at gmail dot com. O zi frumoasă!

  Echipa Maison Esthetique

Leave a Reply