By , on September 28, 2010

Salon

Tags: , , , , , ,


Rochia de mireasă e unul dintre cele mai controversate articole vestimentare existente. Mai puternică decât multe decizii, rochia albă, lung, precedă orice nuntă, pentru că doar existenţa ei este necontestată.

Există şi excepţii – femei care se tem de ea, nu o iubesc, nu o doresc. Şi, pentru că şi noi am avut propria noastră bătălie psihologică cu ea, credem că am ajuns la o explicaţie bunicică. Multe dintre cele ce se feresc de rochia albă o fac pentru că o asociază cu prostul gust, cu demodatul, cu pietricelele strălucitoare, cu strasurile şi cu trandafiraşii pe care i-am văzut cu toţii la nunţi.

Din păcate, magazinele specializate oferă, în principal, ceea ce doreşte cea mai mare parte a potenţialei clientelei, adică o combinaţie de atribute dintre cele înşiruite mai sus. Din fericire, există şi rochii de mireasă frumoase, moderne, proaspete, interesante. Aici greşim, avem impresia că toate sunt la fel, că toate sunt outdated. Când colo, în fiecare an apar modele incredibile. Tot ce trebuie să facem e să le descoperim. De obicei, asta se întâmplă peste hotare.

Pentru 2011, designerii ne-au pregătit câteva direcţii numai bune de luat în vedere.

Scurtă

no images were found

no images were found

no images were found


De ce să îţi acoperi picioarele, de ce să dansezi ţinându-te nesigur de falduri şi învârtind crinolina, uşor? Femeia acestui secol este pragmatică. Alege, deci, o rochie de mireasă peste genunchi, care să nu îţi îngrădească mişcările şi să nu te fac să pari demodată şi plictisitoare faţă de domnişoarele de onoare. Poţi merge pe varianta scurtă în faţă, lungă în spate, mediu de scurt sau FOARTE scurtă.

Origami

no images were found

no images were found


Dacă îţi place varianta tradiţională, dar vrei o turnură modernă, designerii au exact ce îţi trebuie. O rochie cu volume şi forme extravagante, cu pliuri sofisticate, stil origami îţi poate aduce acea modernitate de care ai nevoie, fără să submineze eleganţa pe care ţi-o doreşti. Alege accesorii minimale pentru această ţinută şi o atitudine pe măsură.

Tulle

no images were found

no images were found


Visele cu prinţese se materializează! 2011 aduce rochii de mireasă cu straturi peste straturi de tulle, însă detaliile, după cum ştiţi, fac diferenţa. Priveşte culorile, formele şi materialele folosite de către designeri. Get inspired!Leave a Reply