Emporio Armani

Denumită “Uptown Girl”, prezentarea lui Armani a fost, în umila noastră opinie, cum nu se poate mai plictisitoare. Lucru la care ne aşteptam, având în vedere tenta comercială a casei.

Erdem

Inspirat de imaginea unor fete supravieţuind vieţii pe munte, însă elegant, Erdem ne-a creat o imagine perfect sexistă asupra a ceea ce urma să vedem. În fapt, spiritul nostru feminist nu a fost prea revoltat de pelerinele, rochiile şi trenchul perfect structurat care, între noi fiind vorba, nu avea nimic din viaţa pe munte, nici dacă te-ai fi străduit să o aduci pe Simona Sensual în Parâng.

Erin Fetherson

Pe Erin Fetherson îl vom iubi din start, pentru că a mărturisit că inspiraţia pentru colecţia de toamnă 2010 este Nico. Având în vedere adoraţia noastră necondiţionată pentru Nico, vom considera, aprioric, că tot ceea ce vom vedea va fi superb. Şi chiar ne-a plăcut. Dar nu veţi ştii niciodată dacă minţim sau nu. Mai bine vedeţi pozele.

Erin Wasson x RVCA

Cu vedetele precum Jared Leto (Requiem for a Dream plus formaţia sa mai puţin notabilă) sau Kesha (refuzăm să îi scriem numele cu semnul dolarului în locul S-ului) în public şi cu formaţia Yeasayer ca atracţie publică, am presupus că există două posibilităţi – o colecţie foarte bună sau o colecţie foarte proastă. Ce am primit? O colecţie destul de plictisitoare, pentru acest tamtam.

Etro

Cu o prezentare agonizantă, care i-a făcut pe mulţi să plece înainte de încheiere (şi totuşi, pentru maliţioşi, chiar nu puteau să aştepte?), Veronica Etro a produs o colecţie care ignoră minimalismul produs de criza financiară.

Poze: style.comLeave a Reply