Elie Saab

Deşi ne-am obişnuit numai cu ţinute de covor roşu din partea designerului Elie Saab, se pare că “ceva” i-a mutat perspectiva şi asupra oamenilor care se trezesc dimineaţa, se duc la serviciu, îşi duc maşina la reparat, îşi cumpără o gogoaşă pe stradă. În încercarea de a crea ţinute nu doar pentru gale şi festivităţi,  designerul a idilizat, încă o dată, viaţa cotidiană, transformând-o într-un cocktail etern.

Elie Tahari

Inspiraţia pentru colecţia de toamnă a designerului Elie Tahari a fost “o femeie care călătoreşte cu stil. O Marlene Dietrich în Shanghai Express. ” Având în vedere că, de multe ori, călătorim oricum altfel decât cu stil (a se nota flip flops, pantaloni scurţi, tricou, borsetă, 3 hărţi), această afirmaţie ne-a atras interesul. Şi, într-adevăr, femeia din imaginaţia lui Tahari ar fi acea călătoare care nu te-ar face să o arăţi cu privirea şi să spui “turistă”. Dar nici nu pare să fie cea mai comodă din grup.

Elise Øverland

Un rock chic mai cuminte, catifea, costume bărbteşti care amintesc de Mick Jagger. Cât despre piele, apare, dar nu atât de des cum ne-am fi aşteptat, pentru că designerul şi-a dat seama că nu e chiar cel mai uşor material de purtat în fiecare zi. Cu alte cuvinte, hainele sale trebuie purtate în fiecare zi?

Emanuel Ungaro

O colecţie care a primit mixed reviews. Se pare că jurnaliştii de modă nu apreciază influenţele anilor 80 şi se aşteaptă ca şi casa Emanuel Ungaro să o ia pe drumul minimalismului pe care cu toţii îl pavează acum. Din punctul nostru de vedere, a fost o colecţie care te face fericit.

Emilio Pucci

Opiu, adică boem. Boem, adică opiu. O colecţie total depărtată de minimalismul despre care vorbeam mai sus, însă de data asta o colecţie apreciată. Rochii până în podea, fără spate, culori vibrante, blană şi jachete cu personalitate.

Fotografii: style.comLeave a Reply