Toata lumea o cunoaste pe Tarina Tarantino ca pe “regina luxului necuviincios”. Cei ce nu o cunosc, macar pot spune ca le suna familiar numele, motiv destul de bun pentru o cautare scurta pe google. Ce aflam? Ca nu e verisoara, nepoata sau fiica lui Quentin Tarantino, in primul rand.

Apoi, ca Tarina face bijuterii, ca are o lume foarte colorata si plina de fantezie, ca poarta un par extrem de roz si ca are o linie proprie de cosmetice la Sephora.

Fost make-up artist, linia de make-up Tarina Tarantino e inspirata din magia bijuteriilor pe care le creeaza, moderne, dar retro in acelasi timp. Asteptati-va, deci, la culori senzationale si la stralucriri de tot felul. Ochii stralucesc, buzele sunt ca fructele de padure, culorile perlate si nuantele de roz creeaza un look de papusa.

Ce spune ea despre aceasta colaborare? “Linia Tarina Tarantino pentru Sephora vorbeste despre a fi diferit, a fi unic, a fi individual si a-ti forma un stil propriu. Trebuie sa te faca sa arati bine si trebuie sa arate bine in timp ce il aplici.”

Va plac bijuteriile Tarinei? Dar articolele de make-up pe care le propune, va inspira?

Poze: Tarina Tarantino, Sephora, Nitrolicious, Make-up and beauty Blog, Format MagLeave a Reply