Fetele simpatice de la Pixie Shoes ne-au adus un cadou pentru care trebuie să le mulțumim.

De acum înainte, toate clientele noastre fidele primesc cupoane de reducere pentru cumpărături făcute la magazinul Pixie Shoes, de pe strada Bărăției nr. 33, chiar în spatele magazinului Cocor (aveți harta chiar aici).

După cum aflăm și de la ele, Pixie Shoes nu este un nume ales la întâmplare, doar pentru că sună bine. Aici este vorba de magie. Pantofii făcuți manual, cu grijă și dragoste, sunt magici. Înainte de a pleca de la noi înspre noii proprietari vor fi presărați cu praf de zâne pentru a încânta zilele celor ce îi vor purta…


Cât despre cea mai nouă colecție, Echinox, aceasta merge mână-n mână cu toată ideea pantofilor vrăjiți. Colectia Echinox se bazează pe dualitate. Felii din piele îmbinate să formeze o gheată puțin peste gleznă îmbrăcând perfect piciorul, mix dual romantic pe o pereche de brogues de inspirație masculină. Combinații de culori armonioase pe o pereche de pumpși peep toe în nuanțe electrice sau pantofi clasici, cu platforma, toc si culori neutre pentru o eleganță smart casual.

Află mai multe despre Pixie Shoes de pe site-ul lor sau direct de la magazinul de pe Bărăției nr. 33, din spatele magazinului Cocor. Pe facebook, îi găsești, cu toate noutățile, aici.

Te așteptăm, așadar, la salon (str. Cezar Bolliac nr. 52, în Piața Alba Iulia, în spatele CEC Bank), pentru cupoanele de reducere Pixie Shoes! Programări la 021 327 65 54 sau la 0748 11 45 46.

Fotografii, Pixie ShoesLeave a Reply