Doua saptamani de acum inainte, SUVITE + SPALAT + COAFAT = COAFAT GRATIS

Cateva despre suvite in 2010

Poate ai facut cunostinta cu suvitele acum ani buni, cand decolorarea era o varianta destul de populara, sau poate nu ti-au placut niciodata.

Anul acesta, comeback-ul suvitelor lasa un pic mai mult loc de interpretari proprii. Desi nu dispar suvitele naturale, castiga teren cele platinate, inspirate din anii 80, cat si colorate (roz aprins, albastru, verde sau negru in combinatii neasteptate). Fara teama!

Oferta este valabila intre 1-15 mai 2010.

Poze: hair wars2 Comments to “Oferta 1-15 mai”

 1. hello…puteti sa ma ajutati cumva cu mai multe detalii despre extensiile cu clip-on? stiti ceva de ele? 🙂
  mersi.

 2. oana says:

  Buna, Larisa!

  Extensiile clip-on sunt varianta cea mai safe pentru a adauga parului tau lungime, volum sau culoare. Sunt usor de aplicat, si tocmai de aceea castiga popularitate. Seara, se scot. Sunt, astfel, solutia potrivita pentru ocazii speciale.

  Dar, mai ales, sunt un prim pas catre extensiile permanente. Le testezi, incerci diferite variante, vezi daca iti sta bine si daca se potrivesc felului tau de a fi. Apoi poti merge mai departe, catre extensiile permanente potrivite.

  Ca sa rezumam, pentru evenimente speciale poti alege cu incredere extensiile clip-on. Le gasesti in multe variante si poti obtine rezultate spectaculoase. Ai un tutorial de aplicare aici: http://www.youtube.com/watch?v=s-XQt6H9ees

  In schimb, pentru un rezultat permanent, opteaza pentru cele la cald.

  Speram ca te-am ajutat si te mai asteptam pe la noi cu intrebari.

  Echipa Maison Esthetique

Leave a Reply