By , on April 22, 2010

Machiaj

Tags: , , , , , ,


Un look minimal… culori vesele, vibrante –  acesta este machiajul acestui sezon.  Sa le luam pe rand:

PASTEL

Ne gandim la coral, nuante de roz si pepene. Incercam sa ne ferim de o prea mare opacitate, ne intoarcem la transparente.

EYELINER

Ochii sunt foarte accentuati cu ajutor nuantelor deloc palide de violet, roz, verde menta sau alb, peste care se suprapune negru (eyeliner). Iar pentru gene si sprancene, folosim linii ingrosate, care alungesc ochiul, dand un efect de “romantism visator”, si mascara de cluoare maro-negru.

AURIU

Nu e o noutate ca auriul e la moda. Insa drumul lui spre machiaj, dinspre haine si accesorii, de-abia acum se incheie. Ochii, pometii si buzele sunt, fara discriminare, gata sa straluceasca.

NEUTRE

Culorile neutre merg cel mai bine cu o nuanta puternica. Foloseste de tonuri pamantii pentru a pune in evidenta o alta culoare sau mergi strict pe nuante neutre.

SPRANCENE CURAJOASE

Daca te-ai nascut cu sprancene puternice, cu firul inchis la culoare, acum e momentul tau.

Poti pune toate aceste noi stiluri in aplicare intr-un mod profesionist la Maison Esthetique. Te asteptam cu o gama larga de culori si sfaturi si, mai ales, cu o imaginatie bogata.

Cu drag,

Echipa Maison Esthetique

Fotografiile le-am luat de pe fuck yeah make-up, sofeminine.co.uk, myfashionscents.com, becomegorgeous.com2 Comments to “Make-up de primavara-vara”

  1. cretu mihai says:

    Este interesant acest blog, ai putea sa-l actualizezi mai des..:)

  2. oana says:

    Multumim, incercam!

Leave a Reply