Poate, ca şi noi, primul tău contact cu orice formă de animal print (în afară de Discovery Channel) a fost eterna pereche de colanţi cu model leopard ai lui Peg Bundy. Avem şi acum în minte scena cu Peg pregătind o salată cu ţigara în colţul gurii, purtând sordizii colanţi.

Stockholm Street Style

Stil in Berlin

Animal print a fost întotdeauna un hit or miss. Acum vreo 5-6 ani, în România mai vedeai zebre, şerpi şi tigrii doar pe compleuri luate din Bucur Obor. Fustă plus bluză, lipsite de formă, de mare succes printre proaspete pensionare. Riscăm să spunem că, probabil, imprimeul era promisiunea unei note de tinereţe în aspectul de zi cu zi.

Ljubljana Fashion

De câţiva ani, animal print e “major trend”. Colanţi, genţi, pantofi, cardigane, oricât de conformiste ca stil ar fi, pune un animal print şi nu mai ai nevoie de nimic. E statement. Mica problemă cu acest imprimeu e că, după cum am spus, poţi să o faci bine de tot sau poţi să o faci foarte prost. Nu prea e cale de mijloc. Ar fi simplist să dăm recomandări, dos and donts. Până la urmă, ţinuta e configurată, în ochii celorlalţi, de persoana în totalitatea sa.

Hel Looks

Face Hunter

Copenhagen Street Style

La prima vedere, animal print plus păr blond platinat plus gloss roz plus tocuri cui sună ca definiţia kitsch-ului. Am învăţat, însă, nu de mult timp, că distractiv în modă e factorul uman.

Have fun!Leave a Reply