Din nou, concurs! de această dată, pentru viitoarele mirese. Mirela Niculai, alături de MireseDisperate.ro, de fotograful Bayar Ali, de salonului nostru, Maison Esthetique, si de magazinul de rochii de mirese Bien Savvy am pornit din nou la concurs de makeover.

Concursul se desfasoara in perioada: 27.08 – 26.09.2010 (inclusiv).

Pentru a intra in competitie trebuie:
1. Sa fii abonata la newsletterul MireseDisperate.ro.
2. Sa postezi 2 poze aici: o poza ca de buletin (sa se vada fata si parul) si inca o poza plan intreg (sa se vada tot corpul). Pozele se posteaza pe forumul MireseDisperate.ro numai in cadrul topicului acestui concurs. Daca pozele sunt mari, ele se vor micsora inainte de a fi postate.
3. Sa ne spui cand ai nunta, pe ce data, in ce oras si la ce restaurant (daca ati hotarat asta deja).

Cum castigi:
Fiecare participanta la concurs trebuie sa primeasca (dupa ce a postat pozele si datele ei) voturi. Voturile le poate primi de la orice persoana care are cont pe forumul http://www.miresedisperate.ro. Atentie: un utilizator poate sustine o singura data o participanta. In schimb, acelasi utilizator poate sustine mai multe participante. O participanta nu se poate vota singura, dar poate vota alte participante.

Voturile se aduna din 2 locuri:
– din topicul acestui concurs, de pe forum, respectand regulamentul.
de pe blogul  http://makeupmirela.blogspot.com/ (vor fi atasate zilnic fotografiile cu participantele inscrise)

Cum se voteaza:
Daca vrei sa votezi o concurenta raspunzi in cadrul topicului. Exemplu: Vot pt. Mikki 18. Iti exprimi votul si numesti persoana participanta la concurs folosind numele de utilizator de pe forum. Si aici pe blog vei face la fel. Toate voturile, din ambele locuri, vor fi adunate la final.

Premii:
Participanta cu cele mai multe voturi va castiga un pachet de servicii full: make-up profesionist, coafura si o sedinta foto! Urmatoarele 2 participante, clasate cu mai putine voturi, deci locul 2 si 3, vor castiga reduceri de 20% la serviciile de make-up ale Mirelei Niculai. Reducerea se va putea folosi pana pe data de 01.12.2010 (in limita zilelor in care nu exista deja programari stabilite). Castigatoarea locului 1, daca nu este din Bucuresti, va veni pe propria raspundere in Capitala pentru a beneficia de serviciile castigate. Acelasi lucru este valabil si pentru castigatoarele locurilor 2 si 3, daca nu sunt din Bucuresti.

Cei care te vor rasfata sunt:
– make-up artist Mirela Niculai: http://makeupmirela.blogspot.com/
– fotograf Bayar Ali: http://bayarali.ro/
– salon Maison Esthetique: https://maisonesthetique.ro/
– magazin rochii de mireasa Bien Savvy: http://www.biensavvy.ro/

Se iau in considerare numai participarile care sunt postate in topicul acestui concurs. Premiile nerevendicate in decurs de 48 de ore de la anuntarea castigatoarelor pe site se vor reporta altor participante.

via Mirela Niculai

Succes tuturor!Leave a Reply