By , on June 23, 2009

Manichiura

Tags: , , ,


Este foarte important ca, atunci cand alegem culoarea ojei, aceasta sa nu fie in ton cu cea a pielii.

Daca nuanta pielii e deschisa, va trebui sa folosim culori calde. Cu mare atentie trebuie alese culorile de bej natural, deoarece trebuie sa cream un contrast intre culoarea pielii si cea a ojei (2-3 tonuri diferite de nuanta pielii).

Atunci cand pielea e inchisa,  este bine a se folosi culori reci.

In sezonul de vara sunt indicate culorile aprinse si vesele, in timp ce iarna sunt recomandate culorile clasice si inchise, sobre. De retinut faptul ca, la lumina artificiala, culorile cafenii dau o tenta nesatisfacatoare.

Culorile aprinse sunt pretentioase si necesita a fi folosite doar la manichiurile ingrijite, in cazul contrar (cand manichiura e imperfecta) ies in evidenta imperfectiunile manichiurii.

Nu mai este o regula ca la manichiura si pedichiura culoarea ojei sa fie aceeasi!

Vom alege culoare ojei in functie de accesorii sau imbracaminte. Pentru a fi in pas cu moda, trebuie sa urmarim ultimele tendinte si, astfel, ne putem inspira in alegerea culorii ojei.

Forma unghiei nu influenteaza alegerea culorii ojei, insa, pentru unghiile mai late, nu trebuie folosita oja cu sidef sau culori foarte inchise, deoarece evidentiaza latimea unghiei.

In conditiile in care nu va hotarati asupra culorii ojei, puteti opta pentru culoarea clasica – oja rosie, care de fiecare data arata perfect indiferent de lungimea unghiei.

Irina foto opi foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto 62 Comments to “Cum alegem culoarea potrivita a ojei?”

 1. NEALAU says:

  AS DORI OJA DE CULOARE ROSIE CLSIC DESCHISA UNDE AS PUTEA GASI? MULTAM ASTEPT RASPUNS

 2. oana says:

  Noi iti recomandam ojele de la OPI, care acopera o paleta de nuante extrem de larga, plus ca sunt rezistente si de calitate superioara. Rosul pe care il cauti sigur il vei gasi.

  Noi la salon folosim produse OPI, deci poti sa ne vizitezi, dar le vei gasi, daca esti din Bucuresti, si la Sephora.

  Online, poti comanda aici sau aici.

  Multa bafta si te asteptam la salon!

Leave a Reply