By , on December 6, 2009

Salon

Tags: , , , ,


Pentru a nu mai avea pielea uscata, va propun sa faceti la salon SPA manichiura si SPA pedichiura profesionale.

La noi la salon veti gasi numai produse profesionale marca OPI, care sunt aduse din SUA.
 

 

Pentru a face SPA manechiura, vom urma acesti pasi:
Pasul 1: Vom face masaj cu scrub-ul “SKIN RENEWAL SCRUB”, ce contine scristale de zahar si are rolul de a exfolia celulele moarte.  Se spala mainile intr-o solutie “EFFERVESCENT SOAK”, ce contine sare cu minerale, astfel reinnoind echilibrul PH-ului din piele.

 

 

Pasul 2:  Curatam cuticulele cu crema “AVOPLEX EXFOLIATING CUTICLE TREATMENT”. Daca ai cuticule care cresc repede  si sunt uscate, iti recomand sa folosesti aceasta crema de 2-3 ori pe saptamana.

Pasul 3: Masajul cu “REJUVENATING SERUM”, care contine vitaminele A, E si C si extract de samburi de struguri, oferind protectie pielii si reinnoind-o.

 

Pasul 4: Masaj cu “FINISHING BUTTER”, care contine SPF 15 si hidrateaza pielea.

Pasul 5: Masarea cuticulei cu uleiul natural “AVOLPLEX OIL”, care contine ulei de avocado, vitaminele A, B, D si E, lecitina, ulei de cunjut, de floarea soarelui si de samburi de struguri. Acesta are rolul de a inmuia si hrani cuticula, ajutand unghiile sa creasca mai repede. Recomand folosirea sa in fiecare seara, inainte de culcare, pentru ca ofera cuticulei elasticitate, iar unghia nu se mai exfoliaza.

IrinaLeave a Reply