Pentru ca a venit sezonul rece, va recomandam sa aveti mai multa grija de maini si de picioare. Trebuie sa schimbam cremele hidratante (folosite in sezonul cald) cu cele hranitoare.

O regula ar fi ca ar trebui sa ne dam cu crema dupa fiecare spalat de maini dar, intrucat de multe ori nu avem timp, suntem obositi sau, pur si simplu, uitam, cea mai buna solutie este de a recurge la un tratament cu PARAFINOTERAPIE, pentru maini si picioare, sau SPA manichiura si SPA pedichiura.

Tratamentul cu parafina are rolul de a hidrata si hrani, de a scoate toxinele din piele si de a o ajuta sa respire. Dupa primul tratament cu parafina, pielea aspra si uscata va arata fina si hidratata. E bine sa se faca acest tratament o data la 14 zile sau, in cazul in care pielea este foarte uscata, sa se faca un abonament de 10-15 zile (o zi da, o zi nu).

Parafinoterapia nu este destinata gravidelor, acelor persoane care sufera de diabet sau cu inima sau alte boli care nu permit tratamente cu caldura. Avem, insa, tratamente si pentru aceste persoane – SPA manichiura si SPA pedichiura, care hidrateaza si hranesc in aceeasi masura pielea.

IrinaLeave a Reply