By , on October 5, 2009

Manichiura

Tags: , ,


Va recomandam sa folositi pila putin abraziva (180-240) pentru unghiile naturale sau pila cu cristale. Daca unghiile se exfoliaza, nu scurtam lungimea cu unghiera, ci doar cu pila.

Folositi in fiecare zi crema hidratanta de maini. O data sau de doua ori pe saptamana tineti mainile in apa cu sare de mare (o lingurita de sare de mare in jumatate de litru de apa), in jur de 10-15 minute. Apoi, neaparat, unghiile trebuie date cu ulei, pentru intarire si hranire.

Cat mai mult posibil, hraniti unghia cu lichid natural pentru cuticule: OPI Avoplex sau Solar Oil Creative, si masati cuticula cu crema pentru cuticule Avoplex.

Este bine ca tot timpul sa aplicati pe unghie lac tratament. In sezonul de primavara-vara ar fi indicat sa faceti manichiura SPA, iar in sezonul rece, parafinoterapie.

In regimul alimentar – multe vitamine, minerale si calciu!

Atunci cand facem curatenie, trebuie sa folosim manusi de protectie. La fel, pentru ca in zilele noastre apa are o duritate foarte mare, este bine sa folosim o crema hidratanta de fiecare data dupa ce ne spalam pe maini.

Sfatul nostru este ca, atunci cand schimbam oja, sa folositi o solutie fara acetona, deoarece aceasta ataca unghia. Cat despre oja pe care o alegem, bine ar fi sa le cautam pe cele cu un continut scazut de formaldehida.

IrinaLeave a Reply