By , on October 5, 2009

Manichiura

Tags: , , ,


Unghiile false reprezinta o alternativa in cazul in care cele naturale nu cresc suficient, se exfoliaza sau, pur si simplu, vrei o manichiura impecabila pentru mai mult timp. In al doilea rand, cu ajutorul proprietatilor uleiului si produselor folosite putem reda unghiei orice forma si lungime, chiar daca acestea sunt scurte sau prezinta alte defecte.

Oja aplicata pe unghii false rezista timp indelungat incat ajungi sa te plictisesti de ea. Instrumentele moderne de care dispunem ne permit sa aplicam pe unghie desene, modele si diverse imitatii. In ceea ce priveste aplicarea de gel pe unghiile naturale, aceasta da unghiilor mereu un aspect ingrijit si nu necesita intretinere foarte des. Acest gen de manichiura este rezistent si necesita ingrijire la un interval de doua – trei saptamani.

Specialistii nostri nu recomanda aplicarea de unghii false in timpul unui tratament cu antibiotice sau in timpul sarcinii.

Inainte de a opta pentru unghii false, recomandam o manichiura clasica sau simpla cu 2-3 zile inainte, pentru a proteja pielitele si unghia in general. Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza structura cornoasa a unghiilor tale naturale.

Aplicarea de unghii false iti ofera posibilitatea de a-ti exprima personalitatea si increderea in propria persoana, redandu-ti o senzatie de buna dispozitie ce se naste din unghiile ingrijite cu forma si desenele aplicate pe acestea, precum si culoarea ojei, de la tonuri pastelate pana la cele mai aprinse.

Daca vrei sa vezi cum prind viata florile pe unghiile tale, cum razele soarelui joaca pe ele, cum stelele lucesc in orice moment al zilei si cum iarba reinvie dupa somnul de iarna, atunci viziteaza-ne!Leave a Reply